DFVE Duna-Via

2022.11.15. 15:23

Hajszálon múlt a győzelem

A férfivízilabda-bajnokság első, dunaújvárosi fordulója után a DFVE felnőtt férfi vízilabdázói Balatonfűzfőn meccseltek. Az egy hónappal ezelőtti mérkőzéseket követően most szombaton Győrbe utaztak, hogy lejátszák a OB II. 3. fordulóját.

duol.hu

A DFVE Duna-Via férfivízilabda OB II. B-s csapata. A meccseket Aczél Máté értékelte, aki a képen labdával látható az alsó sorban balról, harmadikként.

Ez volt a legjobb mérkőzésük ebben a szezonban

A napról Aczél Máté, a DFVE Duna-Via játékosa beszélt:

-  Az első mérkőzést a Balaton VK-val játszottuk, végig nagyon szoros és izgalmas meccs volt. Messze ez volt a legjobb mérkőzés amit ebben a szezonban játszottunk. Néhány kis hibán ment el a győzelmünk. Mindösszesen két góllal kaptunk ki.  
A második meccsen a Sopron VSE csapta ellen ugrottunk medencébe. Ez egy kicsit  nehezebb mérkőzés volt az elsőhöz képest, gyorsabb volt a játékuk és nehezebben vettük fel a ritmusukat. 11-7 lett az eredmény, a javukra. 
Edzőink, Abrahámovics Gábor és Uitz Csaba mindkét meccsel elégedettek voltak. A hibákat természetesen megbeszéltük, ezeken majd javítani fogunk. A csapat már egyre jobban össze van szokva és ez csak jobb lesz. Szerintem a következő fordulón már esedékes egy győzelem.

A Győzelemre hajtanak

Folytatás a következő hónapban Nagykanizsán lesz, ahol meglesz az a győzelem - írja a csapat a közösségi oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában