Röplabda

2022.11.06. 09:30

A Szolnokot fogadják

A röplabda NB I alapszakaszában a Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap 17.30-kor a Szolnoki RK csapatát fogadja a Dunaújváros Sportcsarnokban.

GA

A röplabdázók legutóbbi hazai találkozójukon a Gamma gárdáját verték

Fotó: LI

Tomanóczy Tibor együttese két, idegenbeli találkozót követően lép ismét hazai közönség előtt pályára. Szegeden sima vereséget szenvedett a ­DKSE gárdája, de Miskolcon sikerült javítani, és ötjátszmás csatában diadalmaskodtak. A vasárnapi találkozó egyértelmű esélyese az újvárosi alakulat, hiszen a szolnokiak eddig csupán egyetlen győzelemnek örülhettek. A sereghajtó Gamma Party.co együttese ellen gyűjtötték be a három bajnoki pontot. A találkozó előtt ünnepi esemény is lesz, ekkor búcsúztatják a szakosztály vezetői az aktív játéktól a nyáron visszavonuló csapatkapitányt, Hatvany Zsoltot. Az összecsapást a Hunvolley Tv élőben közvetíti. 

A vasárnapi találkozó egyértelmű esélyese a DKSE

A forduló további programja: MEAFC-Miskolc–Vidux-Szegedi RSE, TFSE–Gamma Party.co. Ezúttal a Dág KSE gárdája lesz szabadnapos. 
Az alapszakasz jelenlegi állása a következő: 1. Vidux-Szegedi RSE 13 pont (5 mérk.), 2. Dág KSE 10 pont (5 mérk.), 3. MEAFC-Miskolc 10 pont (4 mérk.), 4. Dunaújvárosi KSE 8 pont (5 mérk.), 5. TFSE 4 pont (5 mérk.), 6. Szolnoki RK 3 pont (4 mérk.), 7. Gamma Party.co 0 pont (4 mérk.).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában