Röplabda

2022.11.08. 23:08

A legjobb nyolc közé jutás a tét

A röplabda Magyar Kupa nyolcaddöntőjében az NB I-ben szereplő Dunaújvárosi KSE gárdája az Extraligában vitézkedő GreenPlan-VRC Kazincbarcika együttesével küzd meg a továbbjutásért.

Gróf András

Fotó: Laczkó Izabella

A párharc első mérkőzését szerdán rendezik meg a borsodi településen. Az összecsapás 19 órakor kezdődik a Don Bosco Sportközpontban. A kazincbarcikaiak igaz, hogy az idei szezonban egy osztállyal feljebb szerepelnek, de az eddigi produkciójukat nem igazán lehet kiemelkedőnek nevezni, mivel az eddigi hat fordulóban két győzelem és négy vereség a mérlegük, amivel az utolsó előtti helyen tanyáznak. Legutóbb hazai környezetben kaptak ki 3:1-re a Kecskeméti RC együttesétől, így nem teljesen reménytelen a DKSE helyzete. Ma játsszák még a Vidux-Szegedi RSE–Gamma Party.CO találkozót. 
Az eddig lejátszott mérkőzések eredményei: UNI Győr-SZESE–Fino Kaposvár 0:3, Kecskeméti RC–Szolnoki RK 3:1, Dág KSE–Pénzügyőr SE 1:3, TFSE–Kistext JP Autó Mercedes 0:3, Debreceni EAC–MAFC-BME 3:2. 

Vezető képünk archív.


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában