Röplabda

2022.11.19. 00:31

A közvetlen riválist fogadja a DKSE

A röplabda NB I. alapszakaszában a második kört kezdik meg a csapatok. A Dunaújvárosi KSE együttese vasárnap 17.30-kor a Dág KSE csapatát fogadja.

Gróf András

Fotó: Laczkó Izabella

Az őszi idénynyitón már találkozott egymással a két csapat. Akkor rendkívül hullámzó játékot követően 3:2-re a dágiak diadalmaskodtak. 
A stabilitás azóta is hiányzik a dunaújvárosiak teljesítményéből, hiszen néhány napon belül is hatalmas formaingadozás tapasztalható a gárdánál. Ennek tulajdonítható a táblázaton elfoglalt jelenlegi negyedik pozíció, ami egy-két jobb eredménnyel sokkal kedvezőbb lehetne a számukra. 

A szurkolók abban bíznak, hogy a légiósok, valamint a fiatal újvárosi tehetségek minél előbb összecsiszolódnak, aminek köszönhetően kiegyensúlyozottabb produkcióra lesz képes a társaság, ami a szerzett pontok számában is megmutatkozik majd. 
A forduló további párosítása a következő: Szolnoki RK– TFSE, Gamma Party.co–Vidux-Szegedi RSE. Ezúttal a MEAFC-Miskolc gárdája lesz szabadnapos. 
Az alapszakasz jelenlegi állása: 1. Vidux-Szegedi RSE 15 pont (6 mérkőzés), 2. MEAFC-Miskolc 14 pont (6 mérkőzés), 3. Dág KSE 13 pont (6 mérkőzés), 4. Dunaújvárosi KSE 11 pont (6 mérkőzés), 5. TFSE 4 pont (6 mérkőzés), 6. Szolnoki RK 3 pont (6 mérk.), 7. Gamma Party.co 3 pont (6 mérk.). 

Vezető képünk archív. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában