Kézilabda

2022.10.03. 23:08

Nem sokon múlt a pontszerzésük

Az NB II-es férfikézilabda-bajnokságban szereplő Dunaújvárosi AC szombaton hazai pályán a Pécsi VSE-t fogadta. Óriási csatában a hazaiak minimális különbségű vereséget szenvedtek.

Gallai Péter

Bándi András három találattal zárta a mérkőzést

Fotó: Ihász Martin

DAC–Pécsi VSE 33–34 (16–16) 
DAC: Imre, Pap (kapusok), Takács 2, Borsos R. 7, Vonya 1, Márfi 7, Király 2, Priskin, Domak 1, Borsos M. 3, Jovics, Szláma 2, Bartha, Vajai 5, Bándi 3. Edző: Csermák Gábor. 
 

Az első félidőben jobbára a vendégek vezettek, s már négygólos előnyre tettek szert a 20. percre. Azonban a DAC nem hagyta annyiban, támadásban és védekezésben is javulva, Takács Ádám utolsó másodpercben szerzett góljával döntetlenre jött fel a szünetre. A folyatásban a DAC a vezetést is megszerezte, majd a pécsiek fordítottak, és egy-két góllal mentek, majd az utolsó öt percre már hárommal fordultak, 30–33. Aztán Vajai találata után Andric egyből piros lapot kapott, a kiállítást kihasználva pedig ismét Vajai, majd Borsos Roland betalált, így nagyon izgalmas véghajrá következett 33–33 után. Sajnos utóbbi játékost kiküldték két percre, Veselinovic ezt kihasználta. Csermák Gábor időt kért a 59. percben, ám a hátralévő időben már nem sikerült az egyenlítés, így a DAC négy forduló után még pont nélkül áll a tabellán. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában