Lábtoll-labda

2022.10.24. 17:54

Érmek az ifjúsági bajnoki versenyről

Ismét Dunaújvárosban rendeztek meg a napokban egy országos szintű lábtoll-labda-bajnokságot. Az ifjúsági korcsoport versenyzőit várták a versenyre, amelyen öt egyesület csaknem nyolcvan sportolója vett részt.

Gallai Péter

Kondor Anett és Sin Viktória dobogóra állhatott Fotó: Gárdonyi iskola

Az MLTSZ Dunaújváros Gárdonyi csapát huszonhét induló képviselte, közülük legtöbben a DSZC Kereskedelmi és Vendéglátóipari Technikum és Szakképző Iskolából, Horváth Edina tanárnő irányításával érkeztek. Összesen öt helyi középiskolából jöttek már lábtoll-labdázók, akik közül sokan a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskolában kezdték a sportot, de visszajött játszani egy Budapesten továbbtanuló diák is. 
Kohán Árpádné, a gárdonyisok vezetőjének tájékoztatása szerint két dobogós helyezés született a versenyen. Kondor Anett ezüstérmes lett egyéniben, akire szép sikerek várhatnak még, hiszen fiatalabb a korcsoportnál, még csak serdülő. A másik dobogós helyezésért pedig Sin Viktóriát illeti a dicséret, aki ugyanebben a versenyszámban harmadik helyen végzett. 
Csapatversenyben éppen csak lemaradtak a dobogóról a lányok, negyedik lett a Kiss Beatrix, Sin Viktória, Virág Viktória, ötödik a Csenki Doroti, Csenki Sára, Zecher Zoé Mirjam alkotta együttes. A fiúknál többségük három szettben, pár pontos vereséggel maradt alul a végső játszmában. Így végzett negyedikként a Kattári Dávid, Lednecki Patrik Balázs, Tokodi Dániel alkotta csapat, és ötödiken Irowa Noel, Kondor Anett, Zudor Milán Csaba csapata. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában