Technikai okok miatt

2022.10.17. 08:30

Elmarad a ma esti futsalmeccs

A futsal NB II nyugati csoportjának 8. fordulójában a Dunaújváros Futsal–Hidegkúti SC mérkőzést a Dunaújvárosi Egyetem csarnokában terveztek lejátszani ma este negyed nyolckor, azonban a találkozó technikai okok miatt elmarad. Az esemény pótlása nem a közeljövőben, hanem előreláthatóan január 12-én lesz.

Balogh Tamás

Németh Tamásék átugrani készültek mai riválisukat

Fotó: Ihász Martin

Pedig milyen jó lett volna, ha játszani tud az együttes, miután a Dunaújváros Futsal csapat tagjai, a hétről hétre egyre erőteljesebb és látványosabb játékuk nyomán okkal reménykedhettek abban, hogy beérik a munkájuk gyümölcse, és ismét győzelemmel zárják le következő meccsüket. A Haladás II ellen is egyenrangú félként tették a dolgukat, csupán néhány bölcsebb döntés kellett volna ahhoz, hogy szerencsésebben alakuljon a mérkőzés állása, ami pontot és pontokat jelenthetett volna. 
 

Még jobban kirajzolódott az elszánt munka egy hete a Pécs elleni csatában, amikor a hazaiak a lényegesen hosszabb kispadjukkal sem tudtak döntő fölényt kialakítani. Az újvárosiak az utolsó pillanatig küzdöttek, és Kovács Krisztián be is bizonyította, hogy a modern világ ide vagy oda: a labdarúgás összes régi törvénye ma is érvényes. Az utolsó pillanatig van esély az állás kedvező változtatására: a negyvenedik percben született a piros mezesek gólja. Na, majd a folytatásban lehetőség nyílik a bizonyításra! 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában