Labdarúgás

2022.10.07. 21:17

Az váratlan lenne, ha nem győz a Baracs

Ezen a hétvégén a nyolcadik fordulót rendezik a Fejér megyei labdarúgó-bajnokságokban. Mindhárom osztályban már az őszi szezon második felét játsszák a csapatok. Ezúttal minden összecsapás 15 órakor kezdődik.

Gróf András

Fotó: Shutterstock

Az Aquantis másodosztályban ebben a körben minden összecsapást vasárnap rendeznek. A forduló talán legizgalmasabb csatájának az Adony – Beloiannisz találkozó ígérkezik. A házigazdák az előző körben csupán egy góllal kaptak ki a listavezető Baracs otthonában, míg az újonc vendégek eddig kiválóan szerepelnek. Nagy meglepetés lenne, ha a dobogó harmadik fokán álló KK Grain Kft.-Mezőfalva hazai pályán nem tudná legyőzni a sereghajtó Nagyvenyimet. Az is váratlan lenne, ha a Baracs otthon nem nyerne több góllal a Szabadbattyán ellen. Az Előszállás–Seregélyes párharcban kiegyenlített küzdelem várható. Lepsényben is esélyes a három bajnoki pont megszerzésére a Nagykarácsony. A további mérkőzések: Aba Sárvíz –Kisláng, Káloz–Polgárdi. 
A Horfer Serleg harmadosztályban szombaton csupán a Besnyő–Kőszárhegy összecsapást rendezik. A vasárnapi találkozók: Nagylók–Vajta, Szabadegyháza-Sárosd II–Lajoskomárom II, Cece–Rácalmás, Kulcs–Sárszentágota, Dég–MPF-Ráckeresztúr. Szabadnapos ezúttal az Alap együttese lesz. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában