Futsal

2022.09.13. 16:06

Pontokat ajándékoztak a vendégeiknek

Túl vagyunk a Férfi Futsal NB II. Nyugati csoport 3. fordulóján. A hat mérkőzés közül most a Dunaújváros Futsal - Mad Dogs Futsal 2-3 (1-1)-ra végződött összecsapásról beszélünk, amit a Dunaújvárosi Egyetem Arénájában játszottak le.

Balogh Tamás

Fotó: Anda Fábián

A kezdés előtt

A szép számban érkezett szakértői közönség régen látott alapossággal melegítő és készülődő csapatokat láthatott mindkét oldalon. A hazaiakat Tóth Árpád edző, tanáruras nyugalommal és magabiztossággal instruálta. 

A vendégeket a pályára lépés előtt Ribeiro Da Silva Roni látta el hasznos tanácsokkal. A taktikai elemek mellett még arra is volt figyelme, hogy a pálya különböző pontjainak az állapotáról is beszámoljon a társainak.

A nézők között kisebb kellemes szenzációt jelentett és az érdeklődésüket a mérkőzés végéig frissen tartotta a suttogva közreadott információ: Fehér Zsolt a Veszprém  mostani és a Dunaferrt sok sikerre vezető korábbi edzője kedves feleségével és munkatársával, Provoda Évivel visszatértek. Természetesen a valóságban szenzációmentesen, a hazai csapat menedzsmentjének baráti meghívására érkeztek ezt a rangadót megtekinteni.

Fotós: Anda Fábián

Az első félidő

Igazi rangadó ízű találkozót varázsoltak a csapatok a közönség elé. A lendületes, küzdelmes mérkőzésen mindkét fél megmutatta az erényeit, és a még fellehető gyengeségeit.

Az első tíz percben beszorult a térfelére a hazai csapat, amiből csak néhány gyors kontrával tudott kijönni. A lövéseik rendre pontatlanok voltak. Viszont remek helyzetet kidolgozva Kovács Krisztián egy szép góllal szerezte meg a vezetést a 12. percben. A felpaprikázódott ellenfél Nagy déniel révén még a szünet előtt egyenlített. (1-1)

Fotós: Anda Fábián

A második félidőben

Talán egy kicsit még nagyobb tempót diktálva rontottak egymásra a csapatok. A vezetést most Miskei révén a Mad Dogs szerezte meg 1-2. A választ Boldizsár Csaba adta meg a 30.-ban. A végeredményt Ribeiro Da Silva állította be a 34. percben 2-3.

Az utolsó percekben a Dunaújváros az 5:4-ben játékkal is próbálkozott, de az egész mérkőzést jellemző pontatlanságuk miatt sikertelenül.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában