Kézilabda

2022.09.26. 21:49

Foghíjas csapattal nem volt esélyük

A Pécsi Egyetemi Atlétikai Club vendégeként lépett pályára vasárnap az NB II-es férfikézilabda-bajnokság harmadik fordulójában a Dunaújvárosi AC együttese. A találkozó előtt már nehéz helyzetbe került a ven­dég­alakulat, hiszen a két kapus mellett mindössze nyolc mezőnyjátékossal érkeztek csak, azaz két cserelehetőségük volt ezeken a posztokon.

Gallai Péter

Vajai István öt találattal zárta a PEAC csapata elleni vasárnapi találkozót

Fotó: Laczkó Izabella

PTE-PEAC–DAC 34–24 (17–9) 
DAC: Imre, Pap (kapusok), Borsos R. 6, Vonya 5, Domak 3, Jovics 2, Bartha, Borsos M. 3, Bereck, Vajai 5. 
A meccs ünnepi pillanatokkal kezdődött, amikor a korábban több száz élvonalbeli mérkőzést játszó Szögi Balázst köszöntötték. Ő pár éven át a pályán, ma már szakosztályvezetőként segíti a pécsi csapatot, és nemrégiben jelentette be, hogy végleg abbahagyja a játékot. 
Aztán a parkettán is hasonló hangulatot varázsoltak a hazaiak, a DAC számos hibát vétett az első negyedórában. Csermák Gábor edző a félidő derekán már másodszor is időt kért, amikor 12–4-re vezetett a Pécs. Utána összekapta magát a DAC és a szünetig nem nőtt tovább a különbség. A második félidőben pedig igyekeztek derekasan helytállni, megfogyatkozva is. GP 
 

Még várni kell a DAC első győzelmére az NB II-ben

Vajai István öt találattal zárta a PEAC csapata elleni vasárnapi találkozót
Fotó: Laczkó I.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában