Szakmailag fontos visszacsatolás

2022.09.23. 21:02

A DKSE négy tornásza kap lehetőséget a hazai vk-n

Megvan a női csapat a hazai rendezésű Torna Challenge Világkupára. Draskóczy Imre szövetségi kapitány elmondta, a vb-re való felkészülésben fontos szerepe van a szombathelyi viadalnak. Ezért a célok között elsősorban a minél több hibátlan gyakorlatot jelölte meg.

MD

2021.09.15. Junior tornász versenyző Dunaújváros tornacsarnok Fotón: Makai Lilla Fotós: Szabóné Zsedrovits ENikő SzZsE Dunújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Október első hétvégéjén három DKSE-sportoló, Kovács Zsófia, Mayer Gréta és Makovits Mirtill, valamint Székely Zólya lép a szerekhez Szombathelyen. Kovács gerendán és felemás korláton, Mayer Gréta ugrásban és talajon, Makovits gerendán, Székely felemás korláton lesz érdekelt. Rendező országként lehetőség van további két tornászt indítani versenyen kívül, így a szintén dunaújvárosi klubot erősítő Makai Lilla korláton és gerendán, illetve Szilágyi Nikolett ugrásban és talajon lesz szólítva. Eredményük tájékoztató jellegű, szakmailag fontos visszacsatolás, ők hol tartanak most. A többieknél természetesen minél több döntőre és a lehető legjobban kivitelezett gyakorlatokra számít a kapitány. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában