Szeged

2022.08.12. 17:00

A Pick Szeged igazgatóságában Kolics Gábor

GP

 Július 1-én csatlakozott a Pick Kézilabda Zrt. igazgatóságához Kolics Gábor, az OTP Csoport külföldi terjeszkedésért felelős ügyvezető igazgatója – számolt be róla a klub honlapja csütörtökön. 
A név nem véletlenül lehet ismerős sokak számára, ő a Dunaferr SE korábbi mestere, a dunaújvárosi kézilabdázás legendás mestere, Kolics János fia, aki Dunaújvárosban kezdett el játszani. A pénzügyi szakember így több szoros szálon kapcsolódik a kézilabdához. 
– Édesapám NB I.-es játékos, majd sikeres edző volt, én pedig a nyomdokaiban több mint húsz évet töltöttem a pályán. A kézilabda a családom és a munkám mellett a mindennapjaim fontos részévé vált. Bízom benne, hogy a sportág iránti szeretetem, valamint az OTP Banknál szerzett 18 éves pénzügyi és vezetői tapasztalatom hozzá fog járulni a Pick Szeged kézilabdaklub további fejlődéséhez – idézték Kolics Gábort kinevezése kapcsán. 
Amikor édesapjának gratuláltunk, Kolics János örömmel köszönte meg, majd hangsúlyozta, mindez a fia óriási sikere, ami természetesen nagy büszkeséggel tölti el. Csakúgy, mint az, amit a cégnél elért idáig.
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában