DFC

2022.08.12. 15:00

A Pécsvárad jön a kupában

GA

A Magyar Labdarúgó Szövetség Verseny­bizottsága tegnap elkészítette a 2022/2023. évi MOL Magyar Kupa második fordulójának sorsolását. A Dunaújváros FC ezúttal idegenben, a Pécsvárad SE vendégeként lép majd pályára. 
A Baranya megyei első osztályban szerepelő együttes nem lebecsülendő ellenfél, hiszen az első körben az NB III.-­as Kelen SC-t búcsúztatták. Hazai környezetben 1–0-ra diadalmaskodtak a fővárosiakkal szemben. A kiírás szerint a forduló játéknapja augusztus 27., szombat. A továbbjutás kérdése ebben a fordulóban egy mérkőzésen dől el. Amennyiben a rendes játékidőben döntetlen az eredmény – függetlenül a csapatok osztályba sorolásától –, akkor 2 x 15 perces hosszabbítás következik. Ha a hosszabbításban mindkét együttes azonos számú gólt ér el, vagy nem esik gól, akkor büntetőrúgások döntenek. A további Fe­jér megyei csapatok a következő párosításban lépnek majd pályára a második körben: Zsámbéki SK (NB III. nyugati csoport) – Bicske TC, Kadarkút VSK (Somogy megyei I. osztály) – Iváncsa KSE. 
 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában