Dunaújváros

2022.08.08. 20:55

A Jóbarátoké a kupa első helye

GP

Az aranyérmet büntetők után szerezték meg Fotó: DLSZ

Első alkalommal rendezte meg július végén a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség hagyományteremtő szándékkal a Mezsport Nyári Foci Kupát. A DLSZ célja ezzel, hogy a nyár közepén is sportolási, versenyzési lehetőséget biztosítson az amatőrök számára. 
A megmérettetésre minden hely elkelt, amelyet végül a döntőben nagy csata után, 1–1-es mérkőzést követően büntetőkkel 4–3-ra nyert meg a Jóbarátok csapata a Kemi-Ker Kft. ellen. A bronz­érmet magabiztos játékkal szerezte meg a Gamma Metál Kft. együttese, a BLZ-Tech gárdáját 4–1-re legyőzve. 
A legjobb játékosnak Bajusz Patrikot (Gamma Metál) választották. A legjobb kapus Gulyás Tibor (Jóbarátok) lett, a gólkirályi címet Szrenkó István (Gamma Metál) vehette át. A DLSZ+ díjat Szántó Patrik (BLZ-Tech) kapta, a Miklós István-díjat pedig Dankó Patrik (Kemi-Ker Kft.). 
A helyi szövetség következő eseményére sem kell sokat várni, ami a III. Augusztális Foci Kupa lesz. Ezt a városi ünnepi program részeként rendezik meg augusztus 20-án a DLSZ arénában. 
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában