Jégkorong

2022.07.03. 23:37

Újabb játékos érkezik Győrből az Acélbikákhoz

Gallai Péter

20210128 Dunaújváros Dunaújváros Acélbikák - (Fehérvári) Titánok Erste Liga felnőtt férfi jégkorong mérkőzése a Dunaújváros Jégcsarnokban A képen: DÉZSI BENCE (15) TÖRÖK VIKTOR (77) Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

Dunaújváros - Dézsi Bence a Dunaújvárosi Acélbikák új igazolása – jelentette be mindezt hivatalos felületein szombaton este a klub. 
Mint írták, az érkező, huszonkét éves jégkorongozó Székesfehérváron nevelkedett, és az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémián kezdte meg sportági karrierjét, majd 2018-ban a Titánok csapatánál kóstolt bele az Erste Liga páratlan érzésébe, ráadásul első felnőtt szezonjában már gólokkal is sikerült meghálálnia a bizalmat. A kitartás és a szorgalom pedig meghozta gyümölcsét. A bajnoki mérkőzések mellett meghívást kapott a magyar korosztályos válogatottakban is (U18, U20 és U25). A három fehérvári évet egy győri szezon követte, ahol legutóbb 34 mérkőzésen négy gólt és tíz asszisztot jegyzett. 

Dézsi Bence itt még leendő klubtársa, Török Viktor ellen Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A felvázolt dunaújvárosi jövőképnek és közös összhangnak köszönhetően ő is úgy döntött, hogy követve korábbi csapattársait, Szalma Zsoltot és Vas Márkot, az Acélbikáknál folytatja. 
„Bencére szintén hatalmas szerep vár az újjá alakult csapatban. Biztosak vagyunk benne, hogy mind szorgalmával, mind pedig tudásával meghatározó embere lehet a játékunknak” – áll a klub közleményében. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában