Tollaslabda

2022.07.15. 21:28

Mátraházán táborozott a Danubius KSE

A Danubius KSE tollaslabdázói a közelmúltban huszonhárom fővel Mátraházán, a Nemzeti Sportközpontban edzőtáboroztak 5 napon át.

duol.hu

A tréningek mellett számos kirándulást is tett a huszonhárom fős csapat

Fotó: Danubius KSE

 – A tábor gerincét az utánpótláskorú kis sportolók adták. Nagyszerű körülmények között dolgozhattak a tehetséges tollaslabdázóink úgy, hogy sportcsarnok és futópálya is segítette a közös munka hatékonyságát. Magaslati levegőn, gyönyörű természeti környezetben edzhettünk. A felnőtt sportolók segítették az utánpótláscsapatot, és mindezzel párhuzamosan folytatták saját felkészülésüket. A fizikai állóképesség fejlesztése mellett sok technikai gyakorlást is végeztek a résztvevők. A célunk az, hogy megszerettessük e remek sportágat a dunaújvárosi gyerekekkel, és tisztességgel felkészülni a 2022/2023-as versenyszezonra. Az edzések mellett jutott idő a szabadidő tartalmas eltöltésére is. Ellátogattunk a Naphimnusz parkba, gyalogosan felmentünk a Kékestetőre, s a Szent László-forrást is felkerestük – számolt be lapunknak a mátraházi napokról Jakab János edző. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában