Dunaújváros

2022.06.30. 21:56

Utánpótlás bajnoki érmekkel

A nyár utolsó utánpótlás-lábtollversenyét rendezték meg a múlt hétvégén Újszászon, a második páros országos bajnokságon a Gárdonyi-iskola sportköre huszonhét fős csapattal vett részt a versenyen.

Gallai Péter

A házigazda Újszászi VVSE 54 főt nevezett, végül a két nagy létszámú csapat vitte el az érmek többségét. A dunaújvárosiak egy első, két második és hat harmadik helyezéssel zárták a viadalt. 
– Örömömre több új csapattag is megkezdte a versenyzést idegenben, mindhárom korcsoportban. Bízom benne, hogy egyre többen vállalkoznak rá a következő tanévben is. Játékuk biztató, megfelelő versenygyakorlattal folyamatos fejlődés várható – tájékoztatta lapunkat vezetőjük, Kohán Árpádné. 

A dunaújvárosi csapat az újszászi viadalon Fotó: Gárdonyi-iskola

A Gárdonyi eredményei. Gyermek fiú páros: 4. Kerti Benett, Vicsotka Martin. Serdülő fiú páros: 2. Irowa Noel, Zudor Milán Csaba, 3. Rabi Marcell, Kondor Anett, 4. Kádár Barna, Szűcs Tamás Eduárd. Serdülő vegyes páros: 1. Irowa N., Kovács Noémi, 4. Zudor M., Kondor Anett. Ifjúsági lány páros: 2. Sin Viktória, Virág Viktória, 4. Csenki Sára, Zecher Zoé. Ifjúsági vegyes páros: 4. Kattári Dávid, Sin Viktória. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában