Torna

2022.06.09. 20:52

Makai Lilla világkupán szerepel

Négy férfi és négy női tornász utazott a horvátországi Eszékre, hogy részt vegyen a Challenge Világkupa újabb állomásán, ami csütörtökön kezdődött az első selejtezőkkel, és vasárnap este zárul.

MD

Makai Lilla képviseli Eszéken a dunaújvárosi klubot Fotó: SzZsE

Fotó: Zsedrovits Enikő

Az utazó keretben a hölgyeknél a DKSE sportolója, Makai Lilla mellett Bácskay Csenge, Szujó Hanna és Székely Zója kapott helyet. Ami a szerleosztást illeti: Bácskay ugrásban, Szujó ugrásban, talajon, Székely fele­más korláton, gerendán, talajon, Makai felemás korláton, gerendán szerepel. A verseny első felében a selejtezőket, a második etapban a szerenkénti finálékat tartják. Draskóczy Imre női szövetségi kapitány: – A válogatott olyan szerencsés helyzetben van, hogy most egy teljesen másik csapattal vehetünk részt a versenyen, mint az előzőn. Azt szeretnénk felmérni, kitől, mire számíthatunk, a nemzetközi versenyen hogyan állják meg a helyüket a versenyzők, és a bírók miként értékelik gyakorlatukat. Ez azért fontos, mert az Eb-re a nemzetközi versenyeken elért eredmények alapján jelöljük ki a csapatot. Azt várom a lányoktól, hogy rontás nélküli gyakorlatokat mutassanak be. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában