Labdarúgás

2022.05.17. 20:13

Szerdán itt lesz a Fejér megyei kupadöntő

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatósága szerdán 17 órától Dunaújvárosban, a stadionban rendezi meg a Fejér Megyei Kupa döntőjét, amit az első osztályban nyolcadik Ercsi és a harmadik helyen álló Főnix-Gold FC vív egymással.

Gallai Péter

A mérkőzés megtekintése ingyenes. A döntőt követően a díjakat a Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának vezetői adják át. 
Az igazgatóság közösségi oldalán a két csapat edzője nyilatkozott. 
Pavlik József Főnix – Gold FC: – Amikor a Főnix elindul a Fejér Megyei Kupában, mindig megpróbálja kihasználni az alkalmat arra, bemutassa 16 évet betöltött játékosait a felnőttcsapatban. Ezt most is maradéktalanul teljesítettük. A bajnokságban sok feladat vár még ránk, de abszolút nem vesszük félvállról a döntőt. Úgy vagyunk vele, ha már eljutottunk a fináléig, akkor azt meg akarjuk nyerni! 

Lieber Károly, a döntő egyik résztvevője, az Ercsi edzője Fotó: FMI

Lieber Károly Ercsi: – Nagyon jó érzés, hogy újra döntőbe jutottunk, amivel történelmet írtunk, mert ez egymás után háromszor sikerült. A tavalyihoz hasonlóan idén is a bajnokság esélyesével mérkőzünk meg. Tisztában vagyunk azzal, hogy erősebb csapat a Főnix, azonban nem szeretnénk mindig a szimpatikus második szerepében maradni. A mi klubunk bajnoki címre nem várományos, nekünk a kupasorozat adhat sikerélményt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában