Alsóházi ellenfele legyőzte a DPASE-t

2022.05.08. 20:42

Két siker után vasárnap a Dabas-Gyón otthonában nem tudott nyerni a csapat

A Dunaújváros PASE labdarúgói az NB III-as bajnokság közép csoportjának 35. fordulójában vasárnap kora este a Dabas-Gyón otthonában léptek pályára.

Gallai Péter

Dorogi Renátóék nem tudták bevenni a kaput Fotó: Laczkó I.

Fotó: LI

Amióta Dobos Barna ideiglenes jelleggel átvette a csapat irányítását, azóta mindkét meccsét megnyerte az együttes, a Vác, valamint a Paks II ellen. S erre készültek most is az újvárosiak, főleg, hogy vendéglátójuk a tabella alsóházában, a kiesést jelentő tizenhetedik helyen található. Így egyértelműen a harmadik DPASE számított esélyesnek a találkozó előtt. 

Dabas-Gyón – DPASE 1–0 (1–0) 

Dabas-Gyón: Kertész – Szabó, Molnár, Horváth, Albert, Delea, Bene, Gulyás, Pusztai, Karacs, Iván. 
DPASE: Pokorni – Huszty, Bozsoki, Tölgyesi, Báló, Dorogi, Barna, Novák, Jakab, Szepessy, Petró. Vezetőedző: Dobos Barna. 
Az első félidőben a vendégek nem tudták feltörni a hazaiak védelmét, sőt, még gólt is kaptak. A szünet után hiába próbált meg mindent a DPASE, és vezette sorra a támadásait, a gólszerzéssel továbbra is hadilábon álltak a játékosok, a Dabas-Gyón pedig sikerrel tett meg mindent, hogy megőrizze minimális előnyét. Miután a Balassagyarmat nyert, az újvárosiak már a második helyezettel szemben is három pontos hátrányba kerültek, három fordulóval a vége előtt. 

További eredmények: Paksi FC II – FC Dabas 2–1, Monor – Gerjen 4–1, Balassagyarmat – ESMTK 2–0, Makó FC – Ferencvárosi TC II 1–1, Vác FC – Budapest Honvéd-MFA II 2–3, Iváncsa – Cegléd 2–0, MTK Budapest II – Mohács 2–2, Rákosmente – Kozármisleny 1–4, Szekszárd – Hódmezővásárhely 1–0.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában