Dunaújváros

2022.05.23. 20:58

Érmes helyeken zárták az alapozó versenyeket

Szabó Szabolcs

Burkovics Márton remekül versenyzett a tabi duatlonon Fotó: DTSE

Hamarosan élesbe fordul az idei triatlonszezon. A Dunaújvárosi Triatlon Sportegyesület tagjai azonban már az elmúlt hetekben is számos remek eredményt szállítottak az úgymond alapozó versenyeken. Eredménysoroló! 
Füzesy Dávid még április végén állt rajthoz a VII. alkalommal megrendezett móri Ezerjó félmaratonon, ahol nem talált legyőzőre. 
A megyei félmaratonos rapid turnét Füzesy május 8-án Székesfehérváron, a Cerbona félmaratonon folytatta. Itt az abszolút és férfi mezőnyben a második helyet gyűjtötte be 01.24:37-es idővel. Szintén ezen a huszonegy kilométeres kihíváson zárt előkelő pozícióban a ­DTSE színeiben Vadász Ildikó, aki a hölgyeknél ezüstérmet szerzett. Szintén a dunaújvárosi klub színeit képviselte Dankó Dia, aki a középmezőnyben fejezte be a megyei seregszemlét. 
Már májusban megszületett a DTSE első országos bajnoki dobogós eredménye. Burkovics Márton kategóriájában (felnőtt férfi 1) a második lett a tabi eXtreme­ManD80-as duatlon országos bajnokságon. 

Füzesy Dávid a móri Ezerjó félmaraton dobogójának tetején


 

 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában