Dunaújváros

2022.05.27. 20:14

Az első és másodosztály utolsó köre

Gróf András

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában a bajnoki év utolsó fordulóját rendezik a hétvégén. A harmadosztályban még három kör hátra van. 
A másodosztály déli csoportjának véghajrája kezd tragikomédiába süllyedni. Az előző körben két együttes nem vállalta a pályára lépést, egy ­meccs félbeszakadt. Néhány gárda már nagyon várja a bajnokság végét, de a következmények nélküli mérkőzéslemondások nem tesznek jót a sportágnak. Kérdéses, ezek a klubok milyen jövőképpel rendelkeznek. A bajnoki címet már hetekkel ezelőtt bebiztosító Vajta az idegenbeli idényzáró adonyi találkozót követően veheti át az aranyérmet. 
A Baracs múlt heti találkozója az első félidőben félbeszakadt, amikor két seregélyesi játékost is kiállított a játékvezető. A baracsiak a megítélt három ponttal bebiztosították második helyüket. A Nagykarácsony elleni idegenbeli fellépésük csupán a házigazdák számára lesz fontos, akik a bronzéremért küzdenek. A Mezőfalva a Szabadegyháza vendégeként zárja a szezont, a hajrára elfáradt Nagyvenyim pedig Előszálláson zár. 
A harmadosztály Horfer Serleg csoportjában: Sárszentágota–Baracska, Vajta II–Ráckeresztúr, Cece–Nagylók, Velence SE–Dinnyés, Alap–Rácalmás, Kulcs–Tác-Csősz, Besnyő–Lajoskomárom II. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában