Kézilabda

2022.02.02. 08:30

Ma érkezik a Győr, szerencsés a kupasorsolás

Gallai Péter

20210220 Dunaújváros Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia DKKA (piros mez) - EUbility Group-Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület NKSE (fehér mez) NB I. felnőtt női kézilabda mérkőzés a Dunaújváros Sportcsarnokban A képen: SZALAI BABETT (13) Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A Győri Audi ETO KC-t fogadja a K&H női kézilabdaliga 12. fordulójából elhalasztott mérkőzésen a Dunaújvárosi Kohász KA szerdán 18 órától. A kisalföldi együttes pénteken a DVSC elleni győzelemmel és továbbra is százszázalékos mutatóval várja a találkozót. A DKKA ezzel szemben nyert az MTK elleni Magyar Kupa-találkozón, majd vasárnap három góllal kikapott Kisvárdán. 

 S ha már szóba került a Magyar Kupa, kedden az MKSZ kisorsolta a negyeddöntők párosítását, ahol a dunaújvárosiak győzelmi esélyekkel léphetnek pályára. Ugyanis a Kohász a másodosztály keleti csoportjában éllovas Békéscsabát kapta ellenfélül. A további párosítások: DVSC – Ferencváros, Győri Audi ETO KC – Kisvárda Master Good SE, Siófok KC – Váci NKSE. A mérkőzések játéknapja március 9., a ­DKKA idegenben lép majd pályára, döntetlen esetén az alacsonyabb osztályú csapat a továbbjutó. A sorozat négyes döntőjét május 28–29-én rendezik majd meg.

Vezető képünk archív.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában