Vízilabda

2022.01.27. 23:50

Péntek esti kötelező jön most a Szeged ellen

Az előzetes kiírással ellentétben egy nappal korábban, pénteken, 20 órától fogadja a DFVE vízilabda-együttese a Szeged csapatát bajnoki mérkőzésen a Fabó Éva Sportuszodában. 

Gallai Péter

2021.10.29. DFVE-Tigra ZF Eger felnőtt női vízilabda mérkőzés Fabó Éva Sportuszoda Dunaújváros Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

Kérdés, Mihók Attila vezetőedző a kulcsemberek közül kire tud majd számítani, ugyanis Gurisatti Gréta már a Tatabánya ellen is hiányzott, majd a válogatott világliga mérkőzésére sem utazott el. Szilágyi Dorottya pedig Görögországban sérült meg a bemelegítés közben. 

Sajben Nikolették itthon játszanak ma este Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Utóbbi állapotáról Primász Ágnes szakosztályvezető érdeklődésünkre azt mondta, szereplése még kérdéses, ellenben Gurisatti jó eséllyel visszatérhet. A Szeged ellen Mihók Attila egyébként több fiatalnak adhat majd ismét lehetőséget a bizonyításra. 

A forduló további párosítása: Győr – Szentes, BVSC – III. Ker., UVSE – Tatabánya, Ferencváros – Eger. 

A bajnokság állása a 10. forduló után: 1. FTC 28 pont, 2. UVSE 27 pont, 3. DFVE 24 pont, 4. BVSC-Zugló 19 pont, 5. Eger 18 pont, 6. Szentes 15 pont, 7. III. Ker. TVE 7 pont, 8. Szeged 7 pont, 9. Tatabánya 3 pont, 10. Győr 0 pont. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában