Jégkorong

2022.01.18. 21:19

Ezúttal sem jutott pont a Bikáknak

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata Győrben vendégeskedett az Erste Ligában ma este.

Agárdy Csaba

Fotó: Lehoczki Krisztian

Fotó: Lehoczki Krisztian

Ez volt a két csapat utolsó alapszakasz-mérkőzése: szeptemberben 5-1-re nyert a Győri ETO Dunaújvárosban, azután novemberben büntetőkkel győztek az Acélbikák, míg január 2-án Győrben ismét az ETO bizonyult jobbnak (4-3). Ezúttal pedig 2-0 lett a végeredmény.

UNI Győri ETO HC – DAB 2-0 (1-0, 1-0, 0-0)

A dunaújvárosiak számára nagyon fontos lett volna a pontszerzés, de ezúttal is a Ladányi Balázs irányította győriek nyertek, méghozzá rendes játékidőben, vagyis a DAB-nak nem jutott pont. A mérkőzés krónikájához tartozik, hogy Krajcovicot a második perc elején le kellett cserélni, mert a korcsolyájával gondok adódtak. A hibát az ötödik percre elhárították, és Krajcovic visszatért a pályára

A DAB összeállítása: Krajcovic (Kovács) – Pozsár, Bubnov, Szappanos, Stuchlik, Rybchík – Lescovs, Bobcek, Szűcs, Németh P., Török – Erdély, Szécsi, Németh Á., Horváth, Pinczés O. – Druja, Somogyi, Marosi, Gebei G., Lőczi. Vezetőedző: Leo Gudas.      

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában