Jégpályák éjszakája

2022.01.24. 23:37

Éjszakai korizás jövőre is

Idén újra megrendezték a jégpályák éjszakáját, immáron hatodik alkalommal. Több mint negyven jégpálya és jégcsarnok várta országszerte meghosszabbított nyitvatartással a korcsolyázást kedvelőket.

Agárdy Csaba

2022.01.22. Jégpályák éjszakája Dunaújváros jégcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Tavaly a koronavírus-járvány miatt elmaradt a jégpályák éjszakája rendezvénysorozat, de most szombaton már a vírus sem volt akadály. Az idei évben az esemény névadó szponzora az Allianz Hungária Zrt. volt. 

Kicsik és nagyok. Mindenki jól érezte magát Fotók: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

„Az Allianz számára fontos a sportökoszisztéma támogatása, mert a vállalat és a sport világa ugyanazokat az értékeket, a kiválóságot, a barátságot, a befogadást és a tiszteletet tartja fontosnak. Bízunk benne, hogy ezen az országos rendezvényen keresztül rengeteg mozogni vágyó találja meg a téli hónapokban űzhető sportolási és kikapcsolódási lehetőségeket” – jelentette ki Dorn Gabriella, az Allianz Hungária Zrt. marketing- és kommunikációs vezetője. 

A jégkorongozás alapjaival is megismerkedhettek a résztvevők

Dunaújvárosban is színes programok várták az érdeklődőket. A jégcsarnok meghosszabbított nyitvatartással üzemelt. A programban volt ügyességi szlalom, kapura lövés, a rutinos korcsolyázók megismerkedhettek a jégkorong alapjaival. Megannyi érdekes játékkal, értékes nyereményekkel várta a résztvevőket a Dunaújvárosi Acélbikák jégkorongcsapata, amely üzemelteti a jégcsarnokot. 

Népszerűek voltak az ügyességi játékok a jégpályák éjszakáján

Ifjabb Azari Zsolt, a klub menedzsere elmondta, sikeres volt a szombati esemény. A Dunaújvárosi Jégcsarnok először kapcsolódott be az éjszakai korizásba, de feltett szándékuk, hogy jövőre is csatlakoznak a programhoz. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában