Kézilabda

2022.01.24. 23:41

Döntetlennel hangolódott a DKKA kupaellenfele

Gallai Péter

Fotó: Shutterstock

Miután a DKKA női kézilabdázóinak Győr elleni bajnoki mérkőzése elmaradt, így a Kohász nem volt érdekelt a vasárnap este befejeződött játékhéten. Azonban a többi, így a dunaújvárosiak közvetlen riválisa is pályára lépett, volt, amelyik kétszer is. 

Ami az eredményeket illeti, hét közben a Vác 29–23-ra győzött a Kisvárda ellen. 

A tartalékos Siófok – nyolc mezőnyjátékossal játszották le a meccset – a Fehérvárt 30–26-ra, az Érd pedig a Szombathelyt 32–25-re győzte le hazai pályán szombaton, amíg a DKKA szerdai Magyar Kupa-ellenfele, az MTK döntetlent játszott a Kisvárdával, 22–22. Vasárnap este pedig a Vasas nagy csatára késztette a DVSC-t hazai pályán, de a házigazda debreceniek jobban hajráztak, és 31–29-re megnyerték a találkozót. 

Mint említettük, a DKKA szerdán 17 órától a Magyar Kupa negyedik fordulójában fogadja az MTK-t. A továbbjutás egy mérkőzésen dől el, mivel azonos osztályú csapatokról van szó, így a döntetlen is a vendégeknek kedvezne. 

Vezető képünk illusztráció. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában