Jégkorong

2022.01.25. 20:42

Bogó gólja három pontot ért Szegeden

A KMH elleni vesztes rangadó után Szegeden folytatta a férfi ob II-es jégkorong-bajnokságot a Worm Angels együttese.

Szabó Szabolcs

Fotó: Zsedrovits Eniko

Szegedi Vízmű – Worm Angels 0–1 (0–0, 0–1, 0–0) 

Dunaújváros: Pinczés – Gebei, Hüffner, Borbás, Kiss, Tarcsi – Bogó, Lencsés, Azari, Szepessy M., Szepessy B. – Bába, Domokos, Gröschl, Sadun. 

Vezetőedző: Halász Ákos. 

 

Bogó (51) a 34. percben szerezte a győztes gólt Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Decemberben Dunaújvárosban találkoztak a felek, és akkor nem volt egy súlycsoport a két gárda, a Worm Angels kilenc gólt szerzett, a Szeged pedig nem tudta bevenni Pinczés ketrecét. 

Az újvárosiak hálóőre ezúttal is tartotta jó szokását, 100 százalékos teljesítményt nyújtva a hazaiak mind a 22 kísérletét hatástalanította. Bár a mérkőzés egészét tekintve a Worm volt aktívabb, 35 alkalommal tették próbára Garbaczot, aki mindössze egy gólt engedélyezett Borbáséknak. Bogó a 34. percben szerzett gólja három pontot ért a dunaújvárosiaknak. 

Halász Ákos és Németh Péter együttese tizenkét mérkőzésen van túl a pontvadászatban és 29 ponttal vezeti az ob II-es tabellát. A második helyen az eddig 28 egységet gyűjtő KMH SE áll. A Worm Angels január 30-án a Pesterzsébeti Farkasok otthonában lép jégre. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában