Kispályás labdarúgás

2021.12.11. 00:29

Kispályás megyei bajnoki cím a tét

A Magyar Labdarúgó Szövetség Fejér Megyei Igazgatóságának kispályás-bizottsága vasárnap ismét megrendezi a Fejér Megye Bajnoka elnevezésű amatőr tornát, amely 2018-ban indult útjára hagyományőrző szándékkal.

Gallai Péter

Fotó: LI

Sajnos tavaly a járvány miatt törölni kellett az eseményt, de idén harmadik alkalommal újra pályára hívják a legjobb csapatokat, a végső megmérettetés ezúttal Székesfehérváron lesz, a Széna téri sportcsarnokban. A tornára az MLSZ adatbázisában szereplő székesfehérvári és dunaújvárosi bajnokságok 2020/2021-es szezonjának helyezett csapatai kaptak meghívást. Dunaújvárosból így a Markó Lajos Acerbis I. osztály bajnoka, a Karmacsi Autó, a második Dunaferr, és a harmadik Fejó-Therm, a megyeszékhelyről pedig a Bádogos-Greco Petrol, az Expanzió-Blackhill és a Sárépszer vesz részt. 

2018-ban a Karmacsi Autó, 2019-ben pedig a Bádogos vitte el a vándorserleget. Vasárnap tehát kiderül, új csapat veheti át a díjat, vagy a korábbi két győztes közül valaki először tud majd duplázni. 

Vezető képünk archív. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában