Defibrillátor

2021.12.11. 00:19

Életmentő gépek karbantartása

duol.hu

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség, a Carissa Sportegyesület és támogatóik 2015-ben, a Carissa Kupa jótékonysági akciójának eredményeképpen vásárolt két Defibrillátor LifePak 100 életmentő készüléket Dunaújvárosnak, ezeket a Dunaújvárosi Egyetem portáján és a sportcsarnok aulájában helyezték ki. 

 

A szövetség koordinátorai az átvizsgált készülékekkel Fotó: DLSZ

Petrás Gábor, a DLSZ főtitkára arról számolt be, hogy az életmentő készülékeknek évente időszakos felülvizsgálaton kell átesniük, hogy hitelesek és üzemképesek maradjanak. Így Szűcs Zsuzsanna és Balla Csaba, a DLSZ koordinátorai a múlt héten szállították el a két darab készüléket a budapesti székhelyű Medifair Kft. szakszervizébe egy előre egyeztetett időpontban. Ugyanis a defibrillátorokat csak és kizárólag itt tudták teljes körűen átvizsgálni. A berendezéseket az intézményekből a kora reggeli órákban vitték el, hogy még aznap délutánra vissza is kerüljenek az eredeti helyükre. 

Az időszakos felülvizsgálat díját, valamint annak további költségeit a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség finanszírozta. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában