futsal

2021.12.05. 21:40

Az egyik legerősebb ellenfelüket fogadják holnap

Egy igazi felmérésre készül a Dunaújváros Futsal csapata, ugyanis a tabella második helyén álló Haladás VSE II-t fogadják az NB II. nyugati csoport 12. fordulójában hétfőn 19 órától az egyetemi sportcsarnokban.

Balogh Tamás

Ezzel a mérkőzéssel megkezdődik az alapszakasz második köre. Az elmúlt 11 forduló eddig fölmutatott teljesítményéről azt is tudjuk, az eredmények alakulásában a szerencse is közrejátszik, de most csak a számokat tekintjük át. Azok is igen beszédesek.

Az első helyen az UTE áll, amely a 11 fordulóból tízet nyert, és egy döntetlent ért el. Harmincegy pontot szerzett. A második a Haladás VSE, a tizenkilenc pontjával. A hat győzelme mellett egy döntetlent ért el. Elgondolkodtató a négy veresége. A harmadik a REAC Sportiskola SE öt győzelemmel, három-három döntetlennel, illetve vereséggel. A sorozat tizennyolc pontot hozott a számára eddig.

Ami az alsóházat illeti, tíze­dik a KISÉP Futsal Szigetszentmiklós négy győzelmével, egy döntetlennel és hat vereséggel. A gólkülönbsége mínusz négy. Ez a teljesítmény tizenhárom pontot ért. Tizenegyedik a Dunaújváros Futsal, három győzelemmel, két döntetlennel és hat vereséggel. A gólkülönbsége mínusz tizenkilenc. Tizenegy pontot gyűjtött.

Perjési Viktorékra nagy kihívás vár hétfőn hazai pályán
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A tabellát a BAK zárja. A dicstelen pozíciót nyertes meccs nélkül, egy döntetlennel és kilenc vereséggel biztosította magának. A gólkülönbsége mínusz negyvenhárom. Az igazsághoz tartozik, hogy egy meccsel kevesebbet játszott.

A ma esti dunaújvárosi vendég a Haladás VSE II sokak számára egy irigyelt alakulat, amely úgy tűnik, hogy minden szempontból komoly kapcsolatban áll az első osztályt magasan vezető „nagy” csapatukkal. Ősszel csúnya zakóval jöttek haza tőlük az újvárosi fiúk. Ez alkalommal egy szoros eredmény, pláne a hazai győzelem nagy meglepetés lenne.

Az eddigiek alapján – amennyiben a mérkőzések huszonhét percig tartanának – akkor a dunaújvárosiak lennének a listavezetők. Ma este igazi nagy vadra vadász­hatnak a futsalos fiúk. A teljes tudásukkal igencsak nagy szenzációt csinálhatnának!

Ezek is érdekelhetik