Foci

2021.12.28. 18:20

A korosztályok legjobbjait jutalmazta meg a DPASE

Az elmúlt évek hagyományait követve a Dunaújváros PASE elnöksége a klubházban egy hangulatos évzáró keretében az idén is megjutalmazta a korosztályos labdarúgócsapatok legjobb teljesítményt nyújtó játékosait.

Gróf András

A szezon legkiemelkedőbb teljesítményeit az idősebb korosztályokban is elismerésekkel jutalmazták Fotók: DPASE/Anda Fábián

Az utánpótlás-, illetve a felnőttcsapatok legjobbjai a következők voltak az idei esztendőben. U7: Málint Kolin, U8: Kovács Botond, U9: Erdődi Tamás, U10: Kerekes Hunor Béla, U11: Vajda Bence Attila, U12: Schelbauer Miksa, U13: Nagy Zsigmond, U14: Kéri Marcell Csanád, U15: Perczel Ákos, U16: Kálmán Gábor, U17: Péter Norbert, U19: Farkas Béla, leány U19: Nagy Andrea Panna. A felnőtt női együttes legjobbja ezúttal Horváth Edina lett, az NB III. nyugati csoportjában második helyen álló felnőtt férfigárda játékosai közül Tóth Ákos érdemelte ki a megtisztelő címet. 

Külön díjazták azokat a játékosokat, akik nem a saját korosztályukban, hanem rendre az idősebb társak között szerepeltek a bajnoki összecsapásokon: Szombati Gergő (2010-es korosztály), Balaskó Milán (2009-es korosztály), Ságodi Levente (2004), Székely Benedek (2003). A Dunaújváros ­PASE női labdarúgásáért végzett kimagasló szakmai munkájáért, valamint játékosként nyújtott kiemelkedő teljesítményéért különdíjat kapott Horváth Edina. Id. Gergelyfi Mihály pedig a Dunaújváros ­PASE klubért végzett évtizedes alázatos munkájáért részesült külön elismerésben. 

A legkisebbektől, az U7-es korosztálytól kezdve díjazták az ügyes labdarúgókat a dunaújvárosi egyesület vezetői

A díjakat Dobos Barna ügyvezető, Vigh György egyesületi elnök és Sztanó Miklós ügyvezető igazgató adta át. Az ünnepséget követően folytatódik a téli szabadság a labdarúgók számára. Január elején kezdődik a felkészülés a tavaszi szezonra. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában