kézilabda

2021.11.15. 21:44

Vereség a közvetlen riválistól

A DKKA NB II-es felnőtt bajnokságban szereplő együttese szombaton a közvetlen rivális Rákosmenti KSK vendége volt a nyugati csoportban. A mérkőzés előtt a Kohász egy ponttal előzte meg a hazaiakat.

Gallai Péter

Fotó: LI

Rákosmenti KSK – DKKA U22 35–32 (15–16)

DKKA: Bakos, Bartók 1, Mis­tina (kapusok), Varjas 2, Takács 6 (2), Georgijev, Sztanó 5, Nemes, Gajdos 5, Kiss 6, Bereczki 2, Kovács 1, Graffy 2 (2), Korozmán, Wéber 2.

Takács Cecília hat góllal zárta a szombati mérkőzést
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A 37. percig szinte végig a Kohász vezetett, nem egyszer három góllal is. A hazaiak azonban egyenlíteni és fordítani tudtak, igaz az utolsó tíz percre fordulva is csak egy gól volt az előnyük, 28–27. A fordulópont az 54. percben érkezett, amikor 31–29-nél emberelőnybe kerültek a dunaújvárosiak és hetest kaptak, de azt Graffy kihagyta. Majd az ellenakciónál Wébert is kiállították, és a Rákosmente zsinórban négy gólt szerzett két és fél perc alatt, 35–29. Így hiába volt az utolsó három gól a Kohászé, azzal már csak szépíteni tudtak az eredményen. A vereséggel a két együttes helyet cserélt a tabellán, a DKKA nyolc forduló után a hatodik kilenc ponttal.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában