dpase

2021.11.27. 21:00

Alsóházi együttes ellen

A DPASE az előző két döntetlen után javíthat

Gróf András

Az NB III közép csoportjának 19. fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata vasárnap 13 órakor a Rákosmente SC vendégeként lép pályára.

A házigazdák jelenleg tizenegy megszerzett ponttal a bajnoki tabella utolsó előtti helyén állnak. Igaz, javuló formát mutatnak, hiszen négy pontot a legutóbbi két fordulóban gyűjtöttek. Lehet, hogy az edzőváltás tett jót az együttesnek. Egy hónappal ezelőtt Keller Zoltán távozását követően az UEFA pro-licences Zoran Spisljak vette át a szakvezetői posztot. Az 56 éves szakembert a honi futballberkekben nemigen kell bemutatni, hiszen az NB I-ben a Debrecent, az Újpestet illetve a Békéscsabát is irányította, de egyebek között Zalaegerszegen, Vácott és Nyíregyházán is megfordult.

A dunaújvárosiak az előző két összecsapáson csupán két pontot gyűjtöttek. Különösen fájó az MTK Budapest második számú csapata elleni hazai döntetlen, hiszen a fővárosiak egyenlítő találata a hosszabbítás utolsó percében esett. Ezeket a mérkőzéseket betegség miatt kihagyta a rutinos védő, Villám Balázs, aki elképzelhető, hogy visszatérhet az együttesbe. Kérdéses azonban, hogy milyen az edzettségi állapota. A keret több tagja is kisebb sérüléssel bajlódott a héten. Biztosan hiányzik majd az összeállításból Dorogi Renátó, aki az előző körben begyűjtötte az ötödik sárga lapját.

A forduló további párosítása: Paks II – ESMTK, Makó – Balassagyarmat, Hódmezővásárhely – Mohács, Szekszárd – Ceglédi VSE, Iváncsa – Budapest Honvéd-MFA II, Dabas-Gyón – FTC II, Vác – Gerjen, Monor – Kozármisleny, MTK Budapest II – FC Dabas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában