röplabda

2021.11.08. 21:07

A kulcsemberek nélkül ennyire futotta tőlük

A férfi röplabda Extraliga alapszakaszának negyedik fordulójában vasárnap a tavalyi bajnok Pénzügyőr vendégeként ötvennégy perc alatt szenvedett vereséget a Dunaújvárosi KSE együttese.

Gróf András

Fotó: Zsedrovits Eniko

Jókay Zoltán: – A mérkőzés elején arra hívtam fel a figyelmet, nehogy abba a hibába essünk, mint Dágon. Úgy gondolom, hogy többé-kevésbé koncentráltak a srácok, és megoldották a helyzetet. Sokat nem lehet beszélni erről a mérkőzésről, de az mindenképp pozitívum, hogy lehetőséget tudtam adni Majoros Balázsnak is, aki szépen élt vele. Kihoztuk a mérkőzésből, amit lehetett. Gyorsan túl kell lépni rajta és készülni a következő hétvégére.

Tomanóczy Tibor: – Sajnálom, hogy az első két szett ilyen szerencsétlenül alakult. Teljesítményünkön látszott, a heti edzésmunkát betegségek hátráltatták. Kulcsembereink hiányoztak, akiket fiatalokkal pótoltunk, és jó teljesítményt nyújtottak. Csütörtökön újabb mérkőzésünk lesz, amelyen annak ellenére nem mi vagyunk az esélyesek, hogy a Kazincbarcika is válságban van.

Csütörtökön este újabb bajnoki vár a fiúkra itthon
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A forduló eredményei: Kazincbarcika – MAFC-BME 2:3, Debreceni EAC – Kecskemét 0:3, Fino Kaposvár – Kistex 2:3.

A bajnokság állása: 1. Pénzügyőr SE 10 pont, 2. Fino Kaposvár 9 pont, 3. Kecskeméti RC 8 pont, 4. Kistex 8 pont, 5. MAFC-BME 7 pont, 6. VRC Kazincbarcika 3 pont, 7. Debreceni EAC 3 pont, 8. Dunaújvárosi KSE 0 pont.

A Dunaújvárosi KSE együttesére csütörtökön újabb nehéz összecsapás vár. Az Extraliga alapszakaszának ötödik fordulójában a VRC Kazincbarcika gárdáját fogadják. A bajnoki találkozó 20 órakor kezdődik a Dunaújváros Sportcsarnokban.

Jegyzőkönyv

Pénzügyőr SE – DKSE 3:0 (9, 12, 17)

Pénzügyőr SE: Magyar B., Kovács Z., Pedro, Kiss D., Dávid Cs., Rása, Feliciano (liberó). Csere: Szabó V., Gacs, Majoros, Kozhuharov (liberó). Vezetőedző: Jókay Zoltán.

Dunaújvárosi KSE: Farkas L., Tamási D., Kisházi, Tajti, Hatvany Zs., Kecskeméti B., Sümegi (liberó). Csere: Winter, Dulcz, Pintér, Szabó P., Tóth K., Béres. Vezetőedző: Tomanóczy Tibor.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában