Remek játékkal

2021.10.06. 20:37

Megvan a DASE első sikere

Dunaújváros – Magabiztosan húzta be első győzelmét szombaton hazai környezetben a Dunaújvárosi ASE asztalitenisz-csapata az NB I nyugati csoportjában.

Szabó Szabolcs

2021.10.02. Dunaújvárosi Asztalitenisz Egyesület-BVSC Zugló I. bajnoki forduló Dunaújváros Fotón: Szabó Attila, Furka Attila Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

DASE – BVSC-Zugló 11–3

A dunaújvárosi csapat pontszerzői: Kovács Domonkos 3, Oroszki Viktor 3, Volentics Anna 2, Szabó Attila 1, Kovács–Oroszki és Szabó–Furka párosok.

A DASE hivatalos közösségi oldalán így számolt be a találkozóról:

„Végig magabiztosan, jó játékkal fölényes győzelmet arattunk a fővárosi csapat ellen. Oroszki Viktor, illetve Kovács Domonkos vezérletével, a két páros győzelemnek is köszönhetően, már a mérkőzés elején sikerült nagy előnyre szert tenni. A vendégek csak 5–0-s hazai vezetésnél tudtak mérkőzést nyerni. A remek kezdés nagyban meghatározta a mérkőzés kimenetelét. Köszönjük szurkolóinknak a folyamatos biztatást.”

A DASE gárdája az 5. fordulóban idegenben folytatja bajnoki szereplését. Furka Attiláék október 17-én, jövő héten vasárnap a Turris SE Sopron vendégeként lépnek asztalhoz.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában