férfikézilabda

2021.10.07. 19:24

Egész napos kézilabdás ünnep régi nagyjainkkal

Száz nappal a januári magyar-szlovák közös rendezésű férfikézilabda-Európa-bajnokság előtt, szombaton 9 órától este 18.30 óráig a fővárosi BOK Csarnokban rendezik meg a kézilabdázás napját.

Gallai Péter

A Dunaferr-nevelésű Zubai Szabolcsot is láthatjuk, aki tavaly vonult vissza Fotó: Török A./NS

Fotó: Török Attila

Ezen a nagyszabású eseményen több, korábban Dunaújvárosban is megfordult játékossal lehet találkozni a nap során.

Az eseményen változatos programokkal, kézilabdás aktivitásokkal, rendhagyó kézilabda-mérkőzésekkel, gasztronómiai különlegességekkel és a magyar férfi válogatott közönségtalálkozójával igyekeznek ízelítőt adni a év eleji kontinenstorna fesztiváljellegéből.

A mérkőzéseken a közönség láthatja az 1990-es, 2000-es, 2010-es évek megannyi kiválóságát, olimpiai és világbajnoki elődöntős klasszisát, valamint közéleti személyiségeket. A szervezők tájékoztatása szerint a 15 órakor kezdődő all-star-mérkőzésen pályára lép: Bíró Imre, Eklemovics Nikola, Éles József, Gulyás István, Gulyás Péter, Herbert Gábor, Katzirz Dávid, Mocsai Tamás, Nagy László, Perez Carlos, Porobic Haris, Schuch Timuzsin, Vadkerti Attila, Zubai Szabolcs.

A rendezvényre a belépés ingyenes, azonban fontos, hogy a hatályos jogszabályok szerint védettségi igazolvánnyal rendelkezők, illetve a felügyeletük alatt álló kiskorúak látogathatják csak.

A Dunaferr-nevelésű Zubai Szabolcsot is láthatjuk, aki tavaly vonult vissza
Fotó: Török A./NS

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában