tollaslabda

2021.08.06. 21:18

Edzőtáborral készültek a fiatalok és a felnőttek

duol.hu

Fotó: Shutterstock

A Danubius KSE tollaslabda-szakosztályának tagjai Tatán edzőtáboroztak július végén a Nemzeti Sportközpontban – tájékoztatta lapunkat Jakab János vezetőedző.

– A huszonöt fős csapatunk gerincét az utánpótlás-korosztályú kis sportolók adták. A felnőttek segítették a fiatalokat, emellett folytatták saját felkészüléseket. A fizikai állóképesség növelése mellett sok technikai gyakorlás és taktikai fejlesztés zajlott ezekben a napokban. A célunk az volt, s továbbra is az, hogy megszerettessük a tollaslabdasportágat a gyermekekkel, elsajátítsák az alaptechnikákat, és természetesen igyekezzünk megfelelően felkészülni a 2021/2022-es versenyszezonra is. A közös wellness­alkalmak segítették relaxálásunkat a csodálatos természeti környezetben. A folyamatos gyakorláson kívül persze jutott idő a szabadidő tartalmas eltöltésére is, új barátságok születtek, vidám napokat töltöttünk együtt – összegezte Jakab János az eltöltött napokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában