Negyedikek

2021.08.21. 10:30

A DPASE csapata esélyes a vasárnapi mérkőzésen

Az NB III. közép csoportjának negyedik fordulójában a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata a B Build Mohács otthonában lép majd pályára. A bajnoki összecsapás vasárnap 17.30 órakor kezdődik a Baranya megyei településen.

Gróf András

Fotó: Laczkó Izabella

A DPASE gárdája jól kezdte a szezont, így megfelelő önbizalommal utazhat az idegenbeli összecsapásra. Varga Balázs csapata két, 2–1-es győzelmet követően a múlt héten 1–1-es döntetlent játszott a Kozármisleny elleni hazai rangadón. Jelenleg hét ponttal a bajnoki tabella negyedik helyén áll, de pontszámban csak a százszázalékos teljesítménnyel listavezető Monor előzi meg. A kidolgozott helyzetek alapján az újvárosiak megnyerhették volna a múlt heti csatát, de a legnagyobb gólszerzési lehetőségek is kimaradtak. A heti edzéseken a támadók sokat gyakorolták a kapu előtti szituációkat, hiszen Mohácson nagy szükség lesz a ziccerek higgadt kihasználására.

A Mohács újabb vereséggel nehéz helyzetbe kerülne, így minden bizonnyal keményen küzd majd

A házigazdák nincsenek igazán jó passzban, hiszen újoncként három vereséggel kezdték az őszi szezont. Ez a szituáció meglehetősen szokatlan a számukra, hiszen a tavalyi bajnoki esztendőben csupán egy alkalommal szenvedtek vereséget. Igaz, azokat a sikereket egy osztállyal lejjebb érték el. Tehát a táblázaton elfoglalt helyezések alapján egyértelműen a dunaújvárosiak az esélyesebbek a győzelemre, de ezek az összecsapások mindig veszélyesek. A házigazdák egy újabb vereséggel igen nehéz helyzetbe kerülnének, így minden bizonnyal keményen küzd majd a bajnoki pontokért.

Reméljük, Balogh Ádámék a három vereséggel kezdő ellenfél fölé nőnek Fotó: Laczkó Izabella

A negyedik forduló további párosítása: Hódmezővásárhely – Bp. Honvéd-MFC II, Paksi FC II – Vác, Cegléd – Monor, Szekszárd – FTC II, Rákosmente – ESMTK, Gerjen – MTK II, Iváncsa – Balassagyarmat, Dabas-Gyón FC – Makó FC, Kozármisleny – FC Dabas.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában