kézilabda

2021.06.04. 20:00

Várja a DKKA a szurkolókat egy közös kézilabdaünnepre vasárnap

Tízgólos előnyből várhatja a szezon utolsó mérkőzését, a ligakupa döntőjének visszavágóját hazai pályán a Dunaújvárosi Kohász KA együttese vasárnap 17 órától a Kozármisleny ellen.

Gallai Péter

Fotó: LI

Szorosabb első félidő után magabiztos sikert szerzett az első találkozón Vágó Attila együttese, így nagyjából csak annyi kérdés maradt a vasárnapi visszavágóra, hogy a Kohász milyen összesített különbséggel nyeri meg a sorozatot a másodosztály nyugati csoportjának ezüstérmese ellen.

Egyébként még az első találkozóhoz kapcsolódik egy történet, ami a sportbarátság kiváló példája, amit Gurics Attila klubmenedzser osztott meg lapunkkal. Elmondta, a mérkőzés után a Kohász csapatbusza félórás hiábavaló próbálkozás után sem indult el. Ekkor a Kozármisleny elnöke azonnal rendelkezésükre bocsátotta saját kisbuszukat és személyautókat, így haza tudtak térni Dunaújvárosba.

– Ezúton is szeretnénk köszönetet mondani ezért a segítségért Kovács Tamásnak, a Kozármisleny SE elnökének. Egyébként a hiba fatális volt, az egyik csomagtérajtó szenzor hibásodott meg, s mivel nyitott állapotban lévőnek érzékelte, így nem engedte a busz elindítását – mondta lapunknak.

Szalai Babett vasárnap este is így jelezze, hogy a mérkőzés és a győzelem is rendben volt
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Nos, térjünk vissza a vasárnapi meccshez. Gurics Attila hangsúlyozta, a hányattatásokkal teli szezon után szeretnék egy kézilabdaünneppel lezárni azt, közösen megünnepelve a ligakupa-győzelmet a közönséggel.

– Nagyon számítunk rá, hogy tele lesz a csarnok, és egy siker­élménnyel tudhatjuk magunk mögött és felejthetjük el ezt a pandémia miatt teljesen felborult évadot. Ezen­felül a sikerrel Bába Mihály emléke előtt is szeretnénk adózni, neki is megnyerni a kupát. Egyébként a Magyar Kézilabda Szövetség májusi éves rendes küldöttgyűlésén Bába Mihály posztumusz elismerő oklevelet kapott. Ahogyan a bajnokikra, most vasárnap is jelképes, hetven forint lesz a belépőjegy ára. Bízom benne, kettős győzelemmel, mosolyogva, és a szurkolóknak boldogságot okozva tudnánk elbúcsúzni egymástól a következő szezonig, a távozó játékosok pedig a drukkerektől – tette hozzá.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában