asztalitenisz

2021.06.03. 22:50

Sopronban zárja az NB I-es idényt a DASE

Az elmúlt két hétvégén két idegenbeli találkozóval folytatódott a Dunaújvárosi Asztalitenisz SE számára az NB I-es bajnokság.

Szabó Szabolcs

2021.05.15. Dunaújvárosi Asztalitenisz Sport Egyesület játékosai Dunaújváros Fotón: Kovács Domonkos, Szabó Attila, Németh Márton, Furka Attila Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A nyugati csoportban érdekelt újvárosiak május 22-én Pécsett játszottak.

PTE PEAC Kalo-Méh II – Dunaújvárosi ASE I. 9–5

A dunaújvárosiak pontjait: a Kovács Domonkos és Németh Márton párosa, illetve Furka Attila, Kovács Domonkos (2), és Szabó Attila szerezte.

A DASE gárdája május 29-én a fővárosban, a Szőnyi úton lépett pályára a BVSC vendégeként.

A DASE négyese: Kovács Domonkos, Szabó Attila, Németh Márton, Furka Attila
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

BVSC Zugló – DASE 8–6

A dunaújvárosi pontszerzők: Kovács Domonkos (3), Furka Attila, Szabó Attila, valamint Furka Attila és Szabó Attila párosa.

E két találkozót lapunknak az újvárosiak egyik meghatározó játékosa, Furka Attila értékelte:

– Sajnos, az elmúlt két hétvége jól jellemzi ezt a szezont. Hiába játszunk jól, küzdünk és végig fej fej mellett haladunk az aktuális ellenféllel, mégsem jön össze a győzelem. Pécsen és a Szőnyi úton is nagyot küzdöttünk, ám az igazán fontos meccseket nem sikerült megnyerni. A járványhelyzet miatt az NB I-es idényünk nagy részében albérletbe kényszerültünk, mivel a Móricz iskolában található pályánkat nem használhattuk. Egy forduló van vissza számunkra a szezonból, Sopronban játszunk majd a jövő hét végén. Vélhetően az is egy nagyon szoros meccs lesz, bízom abban, hogy szépen zárjuk majd a 2020/2021-es idényt. Jelenleg erre a találkozóra fókuszálunk. Hogy mi lesz a jövőben, az még kérdéses... Szeretnénk jó eredményt elérni Sopronban – fogalmazott a DH-nak Furka Attila.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában