ünnepélyes átadó

2021.06.22. 21:35

Defibrillátorátadás és újra ovifocikupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség és partnereinek összefogásának eredménye, hogy újabb életmentő készüléket, egy defibrillátort tudnak kihelyezni szerdán délután Dunaújvárosban az Interspar áruházban, a Bronz Kávézó és lottózóban.

Gallai Péter

20190924 Dunaújváros Százszorszép Óvoda ovifoci Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: LI

Az ünnepélyes átadó 16.15 órakor lesz, ennek részeként a Magyar Vöröskereszt dunaújvárosi szervezete életmentő-bemutatót is tart az érdeklődőknek. A DLSZ még 2015-ben a Carissa Kupa jótékonysági akciójának köszönhetően két darab defibrillátor készüléket tudott megvásárolni Dunaújvárosnak, amelyeket 2016- ban ki is helyeztek a Dunaújvárosi Egyetem főépületében, valamint a Dunaújváros Sportcsarnok aulájában. A DLSZ csütörtökön 9.15 órától pedig egy újabb eseményt rendez, ez pedig a hagyományos ovifocikupa lesz, amelynek a Margaréta tagóvoda lesz a házigazdája, és Dunaújváros minden óvodája képviselteti magát rajta. – Már nagyon vártuk, hogy ennek a korosztálynak sportolási lehetőséget biztosítsunk, ez az egyik legszebb rendezvényünk, hiszen az ő lételemük a mozgás.

Csütörtökön a focikupa lesz a csúcs, a meccseket hivatalos játékvezető dirigálja. Emellett számos ügyességi játékban fognak részt venni a gyerekek, a nap végén pedig jön a díjazás, mindenki kap érmet, mint szokott, senki nem marad jutalom nélkül. Támogatóinknak köszönhetően ezen túl pizzával, huszonnégy kiló gyümölccsel, játékokkal és ugrálóvárral is kedveskedünk a kicsiknek. Sőt, még kétszáz darab túródesszertet is ki tudunk osztani közöttük – tájékoztatta lapunkat Petrás Gábor.

Vezető képünk illusztráció.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában