Görhoki

2021.06.24. 21:52

A hölgyek tornáját a Wild Sharks nyerte

A Worm Inline Cup-sorozatban a hölgyek tornáját a Wild Sharks gárdája nyerte a mögöttünk hagyott hétvégén. A férfiaknál szombaton 9 órától már az érmes helyekért meccselnek a csapatok.

Szabó Szabolcs

Fotó: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A női görhoki tornájára öt együttes, a White Sharks, Rampage Women’s Hockey, MAC, valamint a Szombathelyi Pingvinek nevezett. Amint arról a sorozat médiatámogatója, a Kohász címer rája blog részletesen beszámolt, az izgalmas csatákat hozó seregszemlét végül a hibátlan teljesítményt nyújtó Wild Sharks csapata nyerte.

Az ezüstérmet a három sikerrel és egy vereséggel záró MAC gyűjtötte be, a házigazda Worm Angels a bronz­éremnek örülhetett. A negyedik helyezett a Rampage Women’s Hockey, az ötödik a Szombathelyi Pingvinek lett. A torna legjobb támadójának a MAC játékosát, Németh Anikót választották. Az Angels hátvédje, Jakab Flóra vehette át a legjobb bekknek járó elismerést, a legjobb teljesítményt nyújtó hálóőr a sharkos Takács Zoé lett.

Vasárnap a fiataloké volt a főszerep. A U10-es mezőnyt az Acélbikák és a Szombathelyi Pingvinek két-két együttese alkotta, az U12-eseknél pedig az Acélbikák Piros és Fehér csapata mellett a Veszprémi Jéglovagok és a szombathelyiek csatáztak.

Vasárnap az U10-es és az U12-es utánpótláscsaptok gurultak pályára a jégcsarnokban
Fotók: Laczkó Izabella / Dunaújvárosi Hírlap

A férfiaknál szombaton rendezik a rájátszás küzdelmeit. A középdöntő párosításai: Hokibírók–Marczi Skate (9 óra), Fehérvár Jégvilág–Worm Angels (9.45), Pest­erzsébet–Szombathelyi Pingvinek (10.45). A bronzcsatát 14.55-től, a döntőt pedig 16 órától láthatja a közönség a helyi jégcsarnokban.

Izgalmas találkozót hozott a női görhokitorna is, képünkön a Rampage és a Szombathelyi Pingvinek csatája

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában