asztalitenisz

2021.05.13. 21:12

Végre ismét a Móriczban játszhat a DASE

Szabó Szabolcs

20191003 Dunaújváros Asztalitenisz edzés a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesületnél A képen: Dr. Hanák Tamás, a sportegyesület elnöke, aktív versenyző Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Laczkó Izabella

Hosszas tolnai albérlet után a hétvégén ismét megszokott hazai pályáján, azaz a Móricz Zsigmond Átalános Iskola tornatermében fogadhatja soros ellenfeleit az asztalitenisz-csapatbajnokság NB I nyugati csoportjában vitézkedő Dunaújvárosi ASE – tájékoztatta lapunkat dr. Hanák Tamás, az egyesület elnöke.

Szükség is lesz a hazai közeg támogatására, mivel a 2020/2021-es bajnoki kiírás eddig két legjobban teljesítő csapata érkezik Dunaújvárosba. A DASE május 15-én az eddig hibátlan mérleggel rendelkező listavezető Győri Elektromos VSK I ellen meccsel, másnap pedig a tabella második helyén álló Tatai Atlétikai Club csapata ellen próbálkozhat meg a pontszerzéssel. Mint arról korábban beszámoltunk, legutóbb május 2-án, a posztrivális Városi SE Dunakeszi ellen játszott, és nagy csatában végül 7–7-es döntetlent értek el Kovács Domonkosék.

Dr. Hanák Tamás, a Dunaújvárosi ASE elnöke
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A bajnoki tabellán jelenleg a kilencedik helyen állnak a dunaújvárosiak, igaz a nyolcadik helyezett High Life SE két mérkőzéssel többet játszott már. A DASE eddigi tizenegy fellépése során két sikert könyvelhetett el, ezzel tizenöt pontot szerzett, meccs­aránya: 53-101.

A hétvégi két hazai mérkőzés után május 29-én a ­BVSC Zugló első számú gárdája ellen játszik majd a ­DASE együttese.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában