asztalitenisz

2021.05.21. 21:35

Nem sikerült megtréfálni a bajnoki éllovasokat

Dupla fordulót rendeztek május 15-én és 16-án a magyar férfiasztalitenisz -bajnokság első osztályának nyugati csoportjában.

Szabó Szabolcs

2021.05.15. Dunaújvárosi Asztalitenisz Sport Egyesület játékosai Dunaújváros Fotón: Kovács Domonkos, Szabó Attila, Németh Márton, Furka Attila Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

A Dunaújvárosi ASE szombaton az éllovas győrieket látta vendégül.

DASE I – Győri Elektromos VSK I. 2–12

Bár a házigazdanégyes mindent elkövetett, hogy szorossá tegye a mérkőzést, a győriek végül igazolták a papírformát és magabiztos győzelmet arattak. Mivel a kisalföldiek vasárnap a Dunakeszi otthonában is sikeresek voltak (11–3), így két fordulóval a vége előtt megnyerték a bajnoki pontvadászatot.

Május 16-án, a múlt héten vasárnap a tabella második helyén álló tataiak érkeztek Dunaújvárosba.

A DASE együttese: Kovács Domonkos, Szabó Attila, Némeht Máront és Furka Attila
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

DASE I – Tatai AC I 2–12

A Németh Márton, Furka, Attila, Szabó Attila, Kovács Domonkos felállásban pályára lépő újvárosiak mindként sikerét Kovács Domonkos szerezte.

A DASE első számú együttesére még három meccs vár a következő hetekben az NB I. Nyugati csoportjában. Ma 11 órától a PTE PEAC Kalo-Méh II. gárdája ellen mérkőznek Pécsett.

Május 29-én, azaz a jövő héten szombaton Budapesten, a Szőnyi úton a BVSC-vel találkoznak, a bajnokságot pedig a TURRIS SE Sopron I. ellen fejezik be Furka Attiláék a hűség városában.

A Dunaújvárosi ASE jelenleg a 9. helyen áll a tíz csapatott felvonultató mezőnyben.

Az újvárosiak legeredményesebb játékosa továbbra is Kovács Domonkos, aki az asztaliteniszezz.hu gyűjtése szerint eddigi negyvenkét meccséből 32-öt győztesen abszolvált.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában