Irvine

2021.05.27. 20:05

Kifogás nincs, ennél jobban kell játszani

Az Egyesült Államokban, az olimpiai és világbajnokkal edzőtáborozó magyar női vízilabda-válogatott itthoni idő szerint csütörtökön hajnalban újabb televíziós mérkőzést játszott a házigazdák ellen.

Gallai Péter

A dunaújvárosiak közül Horváth is bemutatkozhatott

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Egyesült Államok – Magyarország 14–7 (4–1, 3–1, 4–3, 3–2)

Magyarország: Kasó – Antal 1, Vályi, Parkes 1, Illés 1, Keszthelyi 1, Rybanska 1. Csere: Szilá­gyi, Horváth B., Máté 1, Gyöngyössy, Garda 1. Szövetségi kapitány: Bíró Attila.

A dunaújvárosi játékosok közül ezúttal Magyari kapus maradt ki a meccskeretből, ezt a találkozót Kasó kapta. Mezőnyben Garda és Szilágyi mellett most Horváth Brigitta is bizonyíthatott Bíró Attila szövetségi kapitánynak. Huszonnégy órán belül bárki ellen sem egyszerű lejátszani két meccset, hát még, ha az a világ legerősebb csapata. Ezúttal a frissebben és gyorsabban mozgó amerikaiak minden negyedet behúztak, az első meccsünkön az utolsó kettőt mi nyertük.

Bíró Attila most kevésbé is volt elégedett: – Kifogásokat nem keresünk, ennél jobban kell játszani. Tudtuk, lesznek ilyen pofonok, amelyekből építkezni kell. Az akarással, a hajtással nem volt gond, ám a blokkok minősége között óriási különbséget láttam. Nem tagadom, az előző produkciónk jobban tetszett, és ez nem csupán az eredményre vonatkozik.

A dunaújvárosiak közül Horváth is bemutatkozhatott
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában