labdarúgás

2021.05.21. 21:25

A DUFK sikere fontos pontokat jelentene

A Fejér megyei labdarúgó-bajnokság első és másodosztályában teljes fordulót rendeznek ezen a hétvégén, de a harmadosztály Horfer Serleg-csoportjának huszonegyedik fordulóját elhalasztották.

Gróf András

Fotó: LI

A Viszlo Trans első osztály huszonkilencedik fordulójában szombaton a következő két mérkőzést rendezik: Bodajk – Sárbogárd, Mány – Mór. A bajnoki tabella utolsó előtti helyén álló DUFK együttese vasárnap a Kisláng otthonában lép majd pályára. A három pont megszerzése esetén akár egy hellyel előrébb is léphetnének a táblázaton, de ehhez a Lajoskomáromnak ki kell kapnia. Igaz, ez nem lehetetlen, hiszen a listavezető érkezik hozzájuk. A játéknap további párosítása a következő mérkőzésekből áll: Enying – Tóvill-Kápolnásnyék, Ercsi Kinizsi – Főnix FC, Lajoskomárom – Sárosd Kronos Sport, Martonvásár – Ikarus-Maroshegy. Ezúttal a Tordas Fész Zrt. együttese lesz szabadnapos.

A DUFK csapatával Pinczési Bencéék Kislángon játszanak
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A másodosztály Groupama-csoportjának huszonötödik fordulójában minden találkozót vasárnap rendeznek: Vajta – Szabadegyháza, Szabadbattyán – Baracs, Előszállás – Nagykarácsony, Seregélyes – Káloz, Polgárdi – Adony, LMSK Cobra Sport – Mezőfalva. Ezúttal az Aba Sárvíz együttese lesz szabadnapos.

A harmadosztály Horfer Serleg-csoportjának huszonegyedik fordulójára (május 22–23.) kisorsolt összes mérkőzést az MLSZ Fejér Megyei Igazgatóság Versenybizottsága elhalasztotta a június 05–06. játéknapokra az eredeti sorsolás szerint. A felszabadult hétvégén lehetőséget biztosítanak a Covid-járványhelyzet miatt elmaradt mérkőzések pótlására. Vasárnap rendezik a tizennegyedik fordulóban elmaradt Sárszentágota – Nagyvenyim mérkőzést.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában