Helyi sport

2021.05.07. 21:00

A DASE jövő héten az idei két legjobb gárda ellen

Az asztalitenisz-csapatbajnokság NB I nyugati csoportjában igazi alsóházi rangadót vívott egymással május 2-án, a múlt héten vasárnap az újonc Dunaújvárosi ASE (DASE) és a Városi SE Dunakeszi első számú gárdája. A felek októberben találkoztak először a 2020/2021 bajnoki kiírásban, akkor szoros csatában a dunaújvárosiak 8-6-ra győztek vendégként. A DASE ezúttal is már megszokott albérletében, Tolnán fogadta a Dunakeszi együttesét. A végig kiegyenlített találkozón végül 7-7-es döntetlen született.

Szabó Szabolcs

Furka Attiláék május 15-én a Győrt fogadják

Dr. Hanák Tamás lapunk megkeresésére elmondta, az előttünk álló hétvégén nem lépnek pályára, ám a következő héten szombaton és vasárnap is komoly kihívás vár a játékosokra. A DASE május 15-én az eddig hibátlan mérleggel rendelkező listavezető Győri Elektromos VSK I ellen meccsel, másnap pedig a tabella második helyén álló Tatai Atlétikai Club csapata ellen próbálkozhat meg a pontszerzéssel.

Furka Attiláék május 15-én a Győrt fogadják

A csapattal kapcsolatos szomorú hír: gyászol a DASE közössége. A Dunaújvárosi Asztalitenisz SE hivatalos Facebook-oldalán a következő gondolatokkal búcsúzott a napokban, 55 évesen elhunyt korábbi játékosától Nadrai Istvántól: „Asztaliteniszező Barátaink! Nadrai Pityu „Gatyó” elment! Dunaújváros, Dunaföldvár, majd Csákvár kiváló asztaliteniszezője, talán odafent ismét megtalálja ütőjét. Mindenki szerette őt! De nagyon! Nyugodj békében barátunk, sporttársunk!”

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában