kézilabda

2021.03.10. 20:40

Negyven gól felett van a DAC

Több mint negyven gólt szerezve, magabiztos győzelmet aratott Martonvásáron a női megyei kézilabda-bajnokság 14. fordulójában a Dunaújvárosi AC csapata.

Szabó Szabolcs

2021.02.07. Dunaújvárosi AC II- Bicske Sport Egyesület női kézilabda Dunaújváros Sportcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

Martonvásári KSE – Duna­újvárosi AC 33–44 (17–20)

A vasárnapi találkozó előtt mindkét csapat 9 ponttal rendelkezett, így a meccs igazi rangadónak ígérkezett, amely az első játékrészben valóban szoros csatát is hozott. A második harminc percben azonban tempót váltottak a dunaújvárosiak, akik hatékony támadójátékuknak köszönhetően fokozatosan elléptek a házigazdáktól, végül tizenegy góllal nyertek a martonvásári sportcsarnokban.

DAC: Reszegi (Balonyi, Markovics) – Szűcs 5, Édl 8, Gaják 9, Jánosházi 8, Dömök, Kókai 2, Varga 3, Kaiser 3, Erdélyi 4, Tancsa 2, Bebesiné. Vezetőedző: Pavelekné Kovács Judit.

Gaják Evelin (4) 9 gólt szerzett
Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A Martonvásár gólszerzői: Kaczur 10, Szekeres 8, Varga 7, Molnár 2, Záborszki 3, Pintea 2, Szakolci 1. Hétvégén a Rácalmás SE női együttese szabadnapos volt, a rácalmásiak férficsapata a Martonvásárt fogadta volna, ám a találkozót elhalasztották.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában