asztalitenisz

2021.03.29. 21:58

Igazán erős ellenféllel szemben is helytálltak

A hétvégén folytatta szereplését a magyar asztalitenisz férfi NB I Nyugati csoportjában a DASE első számú csapata, amely a fővárosban a Pénzügyőr SE I számú csapatának vendége volt.

Szabó Szabolcs

20191003 Dunaújváros Asztalitenisz edzés a Dunaújvárosi Asztalitenisz Sportegyesületnél A képen: Furka Tamás Dr. Hanák Tamás, a sportegyesület elnöke, aktív versenyző Fotó: Laczkó Izabella LI Dunaújvárosi Hírlap

Fotó: Laczkó Izabella

A korábbi eredmények szerint a házigazdák egy sima győzelemre számíthattak, ám végül a dunaújvárosiak több találkozón is komoly csatát vívtak a hazaiakkal.

A részletes eredmények:

Pénzügyőr SE – DASE 12–2

A dunaújvárosiak pontszerzője: Kovács Domonkos (2).

A bajnokságban újoncnak számító DASE kilenc lejátszott fordulót követően a nyolcadik helyen áll a tabellán tizenhárom ponttal. A Pénzügyőr elleni vendégjáték során jó teljesítmény nyújtott a csapat, számos szoros mérkőzést játszottak a dunaújvárosiak.

Furka Attila a Pénzügyőr ellen nem szerzett pontot
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A jelenlegi menetrend szerint a DASE első számú csapata április 24-én Tolnán a ­CVSE Swietelsky Future FM II csapatát fogadja majd. A májusi első fordulóban pedig egy sorsdöntő meccs vár majd a dunaújvárosiakra, hiszen szintén hazai rendezés keretébe fogadják majd az alsóházba tartozó Dunakeszi első számú együttesét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában